Hjem > Om oss


"SUMMERLY QUARTZ" av THINKING Industries Corporation innsats for å bygge en high-end kvarts merkevare. Vår fabrikk, som ligger i "The World of Stone" Shuitou, er et ledende og pålitelig selskap som spesialiserer seg innen forskning og utvikling, produksjon, salg og service som en av de store kunstige kvartsproduksjonsselskapene, med sikte på å produsere Kina topp kvalitet kunstig kvartsstein . Med ti års erfaring innen kunstig steinvirksomhet, implementering av moderne styringsmodus og produksjon av kvalitetsprodukter i kvartsindustrien, skaper grunnleggeren vår egen merkevare "SUMMERLY". Vi har en sterk produktforskning og utvikling og den uavhengige innovasjonsevnen, noe som skaper høyere verdi for kunden.


Shunsen Industries Corporation , som vårt grenseselskap med samme eier, har erfaring med ansatte og fagfolk innen kunststein og internasjonalt forretningsområde. I mange år gjør Shunsen Industries Corporation strengt vitenskapelig ledelse og drift. Med mottoet "Quality First, Customer First", får Shunsen godt omdømme fra kunder over hele verden. Vi er sikre på å tilby våre beste tjenester for deg og velkommen til forespørsel og bli kjent med mer.


Våre fordeler er:

● Produksjonsanlegg dekker et areal på 20000 kvadratmeter, med tre internasjonale avanserte automatiske kvartsstein produksjonslinjer, har en unik teknikk formel. Vi undersøker og utvikler mange serier, mange design og farger og spesifikasjoner av høyverdig kvarts. Vår fabrikk produserer 1 million kvadratmeter høy kvalitet kvarts per år. De største markedene ligger i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Oseania og andre deler av verden.

● Å ha vårt eget FoU-laboratorium, holder produktene i takt med tiden.

● Har bestått ISO9001 og alle typer inspeksjonssertifikater, for eksempel: Miljøledelsessertifisering, Quality Management System Certification, CE, SGS, etc.

● Med førsteklasses profesjonelt team, 10 års erfaring i internasjonal forretningsvirksomhet, ung og full av lidenskap, den mest oppriktige servicestilling og rik faglig kunnskap, vi aktivt utvider innenlandske og internasjonale markeder, har allerede vunnet den konsekvente høye anerkjennelsen i innenlandske og internasjonale markeder.

● Kontraktsprosjekter både hjemme og i utlandet, inkludert Xiamen International Tourism Passenger Terminal, assosiert med et komplett sett med eiendomsprosjekt, Xiamen Jimei Xincheng Chengyi College, Vitenskaps- og teknologimuseum og bibliotek etc.

Med takknemlige hjerter setter vi pris på alle venner som hjelper oss. I de neste 10 årene vil vi gi deg lyse og fantastiske fremtid!